Rödeby BK     info@rodebybrukshundklubb.se  BG 505-9993

Rödeby

Brukshundklubb

Som medlem i Rödeby Brukshundklubb får du:

Delta i klubbens kurser och övriga aktiviteter

Tidningen från SBK "Brukshunden" i din brevlåda

Försäkrad på klubbens aktiviteter

Träna på alla på alla planer.

Träna med belysning på kvällstid.

Tränar du ofta kan du få nyckel till stugan mot att du hamnar på Städlistan.Styelsen beslutar.

Delta och rösta på Medlemsmöten.

Medlemsformer

Svenska Brukshundklubben har flera former av medlemskap. Välj den medlemsform som passar dig!

I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

Förbundsavgiften är 400 kronor per år inom Sverige. I den ingår bland annat sex nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften går till lokalklubben eller rasklubben. Avgiftens storlek varierar mellan klubbarna.

För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du den aktuella klubben och betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis. Övriga medlemskap registrerar du via vårt digitala medlemsformulär. Du får en avi skickad till den e-postadress som du anger i formuläret.

Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

Medlemsformer

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem så registerar du dig hos SBK, följ länken nedan:

www.brukshundklubben.se/bli-medlem

Där går dessvärre ännu ej att registera familjemedlemskap det gör du istället genom att kontakta: kassor@rodebybrukshundklubb.se

Copyright (c) Rödeby BK | Sofielund, Rödeby Telnr: 0721-741442 | BG 505-9993 | webmaster@rodebybrukshundklubb.se